Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Tunnels of Terror, πρώτο μεγάλο expansion για το Back 4 Blood

*
Το πρώτο μεγάλο expansion του Back 4 Blood ονομάζεται "Tunnels of Terror" και θα λανσαριστεί στις 12 Απριλίου 2022, όπως ανακοίνωσαν η Warner Bros. Games και η ομάδα ανάπτυξης Turtle Rock Studios. Αυτό αποτελεί μέρος του Annual Pass και θα προσθέσει νέες δραστηριότητες στο κομμάτι του PVE, νέες παραλλαγές των Cleaners και Ridden και ακόμα περισσότερα skins για όπλα και χαρακτήρες.

Επιπλέον οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν ότι οι παίκτες του Back 4 Blood ξεπέρασαν τα 10 εκ. κάτι που η Warner Bros. Games περιγράφει ως το νέο της IP με τις περισσότερες πωλήσεις σε κονσόλες, με βάση τα στοιχεία που δημοσίευσε το NPD Group. Από πλευράς της Turtle Rock Studios, ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής της, Steve Goldstein, χαρακτήρισε το επίτευγμα ως ιστορικό για το studio και το franchise.


To Back 4 Blood κυκλοφορεί για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam και Epic Games Store). Επιπλέον, βρίσκεται στον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*